Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
#Halataanko: Sosiaalinen kosketus on ystävyyden liima. Lue lisää. Lohduttavilla sanoilla on hirmuinen voima. Lue lisää. Kiekkosentteri Aapeli Räsäsen kotona ei ollut kiellettyjä puheenaiheita. Lue lisää. Huimaa: Pohjois-Savo täyttyy pienistä hyvistä teoista. Lue lisää
Mieliteko logo valkoinen

Kehukoppi – ihania yllätyksiä ja hyvää mieltä arkeesi

Haluamme Mieliteko-ohjelmassa lisätä arkeen pieniä tekoja, joilla on iso vaikutus. Haluamme saada aikaan tekoja, jotka eivät maksa mitään, joita jokainen pystyy tekemään ja jotka synnyttävät hyvää mieltä. Tästä ajatuksesta sai alkunsa Kehukoppi. Se toimii aina ja kaikkialla.

Toisen ilahduttaminen, kehuminen ja myönteisen palautteen antaminen – miten helppo tapa lisätä mielen hyvinvointia. Miksi teemme sitä niin harvoin? Eiköhän tehdä muutos ja oteta kehuminen tavaksi.

Tehdään yhdessä Pohjois-Savosta hyvän mielen kotipesä. Nimetään itsemme kehumisen maailmanmestareiksi.

KEHUKOPPI PÄHKINÄNKUORESSA

VALMENTAJAN SANA

“Tehdään pieniä tekoja, joilla on isoja vaikutuksia”

Kun sanot hyvän asian ääneen – kehut ja kiität – mielen hyvinvointi saa siivet. Samalla tunne merkityksellisyydestä lisääntyy. Tule mukaan jakamaan kehuja kanssamme. Tehdään pieniä tekoja, joilla on isoja vaikutuksia. Lähdetään yhdessä matkalle kohti paremmin voivaa Pohjois-Savoa.

KEHUKOPISSA SANOTTUA

Kehukoppi slide placeholder

TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIMME

Mielitekopiiri

Mahdollistaa kohtaamisen uudenlaisen keskustelun avulla. Harjoittelemme itseilmaisua, puhumista ja kuuntelemista sekä vuoropuhelua erilaisissa ryhmissä työyhteisöistä harrasteporukoihin.

Lue lisää

Mielitekoriihi

Mielitekoriihi on paikka, jossa etsimme keinoja osallisuuden lisäämiseen. Toivomme, että kunnan kaikki toimijat tulisivat mahdollisimman isolla joukolla Mielitekoriiheen suunnittelemaan osallisuutta. Haluamme tavoittaa heidät, joita emme vielä ole saaneet mukaan toimintaan. Tavoite on, että jokainen kuntalainen kokisi kuuluvansa joukkoon ja tuntisi, että hänen mielipiteensä on tärkeä.

Lue lisää

Muutosvalmennus

Pohjois-Savon terveempi tulevaisuus vaatii arvojen, asenteiden ja toimintatapojen muuttamista. Tarvitsemme muutokseen rohkeita kuntalaisia, rohkeita kuntia ja selkeitä tavoitteita. Muutosvalmentajamme auttavat tunnistamaan mahdollisuuksia ja kirkastamaan tavoitteita. He nostavat esille piilossa olevan osaamisen, jota maakunnassamme on paljon. On aika ottaa osaaminen käyttöön koko maakunnan hyväksi.

Lue lisää

MuutosVALMENTAJAmme

Kutsu meidät kylään. Etsitään yhdessä toteutukselle sopiva aikataulutus.

Matti Halmetvaara kasvokuva

Matti Halmetvaara
P. 044 718 2094
matti.halmetvaara@kuopio.fi

seija laakso kasvokuva

Seija Laakso
P. 044 718 2090
seija.laakso@kuopio.fi

Henkilökuva Katja Laine, Mieliteko

Katja Laine
P. 044 718 2097
katja.laine@kuopio.fi

Liisa Pietikäinen kasvokuva

Liisa Pietikäinen
P. 044 718 2098
liisa.pietikainen@kuopio.fi