Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Iisalmen Arska-täti - huima hyvän mielen lähettiläs. Lue lisää. #unelmoidaanko: Nightwishin Tuomas Holopainen: "Elämän tarkoitus on unelmoida ja tehdä kaikkensa, että unelmat toteutuvat". Lue lisää. #Mielitekopodcast: Professori Arto O. Salonen pohtii hyvän elämän edellytyksiä. Kuuntele. Dissosiaatiohäiriö vei laulajan vuosiksi sumuun – terapia pelasti. Lue lisää. #Riisutaanko: Vapauta mielesi pelosta, häpeästä ja ennakkoluuloista. Lue lisää.
Mieliteko logo valkoinen

Kehukoppi – ihania yllätyksiä ja hyvää mieltä arkeesi

Haluamme Mieliteko-ohjelmassa lisätä arkeen pieniä tekoja, joilla on iso vaikutus. Haluamme saada aikaan tekoja, jotka eivät maksa mitään, joita jokainen pystyy tekemään ja jotka synnyttävät hyvää mieltä. Tästä ajatuksesta sai alkunsa Kehukoppi. Se toimii aina ja kaikkialla.

Toisen ilahduttaminen, kehuminen ja myönteisen palautteen antaminen – miten helppo tapa lisätä mielen hyvinvointia. Miksi teemme sitä niin harvoin? Eiköhän tehdä muutos ja oteta kehuminen tavaksi.

Tehdään yhdessä Pohjois-Savosta hyvän mielen kotipesä. Nimetään itsemme kehumisen maailmanmestareiksi.

 

Näin toteutat Kehukopin

Olemme pystyttäneet Kehukopin eri puolille Pohjois-Savoa - Varkaudesta Sonkajärvelle ja Leppävirralta Iisalmeen. Hyvä mieli on todella lähtenyt liitoon.

Nyt on sinun vuorosi ottaa haltuusi koppi - Kehukoppi. Me autamme ja kerromme, kuinka saat Kehukopista ilon ja hyödyn käyttöösi. Näin Mieliteko-ohjelman yksi tavoite täyttyy - Kehukopista tulee pysyvä hyvän mielen luoja maakuntaamme.

Ota yhteyttä muutosvalmentajiimme. Sivun alareunasta löydät yhteystiedot.

 

KEHUKOPPI PÄHKINÄNKUORESSA

VALMENTAJAN SANA

“Tehdään pieniä tekoja, joilla on isoja vaikutuksia”

Kun sanot hyvän asian ääneen – kehut ja kiität – mielen hyvinvointi saa siivet. Samalla tunne merkityksellisyydestä lisääntyy. Tule mukaan jakamaan kehuja kanssamme. Tehdään pieniä tekoja, joilla on isoja vaikutuksia. Lähdetään yhdessä matkalle kohti paremmin voivaa Pohjois-Savoa.

KEHUKOPISSA SANOTTUA

Kehukoppi slide placeholder

TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIMME

Mielitekopiiri

Mahdollistaa kohtaamisen uudenlaisen keskustelun avulla. Harjoittelemme itseilmaisua, puhumista ja kuuntelemista sekä vuoropuhelua erilaisissa ryhmissä työyhteisöistä harrasteporukoihin.

Lue lisää

Mielitekoriihi

Mielitekoriihi on paikka, jossa etsimme keinoja osallisuuden lisäämiseen. Toivomme, että kunnan kaikki toimijat tulisivat mahdollisimman isolla joukolla Mielitekoriiheen suunnittelemaan osallisuutta. Haluamme tavoittaa heidät, joita emme vielä ole saaneet mukaan toimintaan. Tavoite on, että jokainen kuntalainen kokisi kuuluvansa joukkoon ja tuntisi, että hänen mielipiteensä on tärkeä.

Lue lisää

toteuta rohkeasti kehukoppi

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Me opastamme ja kerromme, kuinka voit toteuttaa kunnassasi tai yhteisössäsi mainion Kehukopin.

Matti Halmetvaara kasvokuva

Matti Halmetvaara

Liisa Pietikäinen kasvokuva

Liisa Pietikäinen