Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Lohduttavilla sanoilla on hirmuinen voima. Lue lisää. Mieliteko-ohjelman Puhutaanko?-kampanja käynnistyi. Lue lisää. Kyselymme vahvisti: pohjoissavolaisilla on erittäin paljon päihteisiin ja mielenterveyteen liittyviä haasteita. Lue lisää.
Mieliteko logo valkoinen

MUUTOSVALMENNUS KUNNILLE, YHDISTYKSILLE JA JÄRJESTÖILLE

 Muutosvalmentaja. Aivan uusi tehtävänimike. Meillä Mieliteko-ohjelmassa on neljä muutosvalmentajaa.

Pohjois-Savon terveempi tulevaisuus vaatii, että muutamme arvoja, asenteita ja toimintatapoja. Tarvitsemme tähän muutokseen rohkeita kuntalaisia ja rohkeita kuntia, mutta myös selkeitä tavoitteita.

Muutosvalmentajamme auttavat tunnistamaan mahdollisuuksia ja kirkastamaan tavoitteita. He lisäävät rohkeutta, kun usko ei riitä. He nostavat esille piilossa olevan osaamisen, jota maakunnassamme on paljon. On aika ottaa tämä osaaminen käyttöön koko maakunnan hyväksi. Tässäkin muutosvalmentajamme ovat tukenanne.

Kutsu muutosvalmentajamme kylään. Räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut ja etsitään yhdessä toteutukselle sopiva aikataulutus.

MUUTOSVALMENNUS PÄHKINÄNKUORESSA

Miten toimimme?

Aluksi tulemme teille kylään. Siitä alkaa kunkin kunnan tarpeisiin sopiva yksilöllinen matka kohti muutosta.

Muutosvalmentajamme tutustuvat tilanteeseen, toiveisiinne ja tarpeisiinne. Mietimme sopivat ratkaisut, työtavat ja toiminnan toteuttajat. Teemme yhdessä suunnitelman siitä, kuinka toteutatte muutoksen hyödyntämällä olemassa olevia resurssejanne. Pidämme yhteyttä, tuemme tarvittaessa ja seuraamme, kuinka muutoksenne on lähtenyt käyntiin.

Tarvittaessa tulemme kutsusta uudestaan käymään.

VALMENTAJAN SANA

”Suunnitellaan yhdessä parhaat keinot levittää mielen hyvinvointia”

Lähde kanssamme muutosmatkalle luomaan mielen hyvinvointia. Kokeillaan yhdessä, kuinka pienilläkin muutoksilla voimme saada aikaan isoja asioita. Tekeminen kanssamme on inspiroivaa, luovaa ja osallistavaa. Suunnitellaan yhdessä teille parhaat keinot levittää hyvinvointia.

Tutustu muihin palveluihimme

Mielitekopiiri

Mahdollistaa kohtaamisen uudenlaisen keskustelun avulla. Harjoittelemme itseilmaisua, puhumista ja kuuntelemista sekä vuoropuhelua erilaisissa ryhmissä työyhteisöistä harrasteporukoihin.

Lue lisää

nainen katsoo hymyillen miestä keskustelupiirissä

Kehukoppi

Kerro, mikä jäi sanomatta ja kehu ystäväsi. Kehukoppi on mahtava tapa lisätä iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kehukoppi on paikka, jossa pääset luomaan videotervehdyksen ja muistamaan sinulle tärkeitä ihmisiä. Kehu – pieni teko, jolla on iso vaikutus.

Lue lisää

neljä ihmistä katsoo kameraan hymyillen

Mielitekoriihi

Mielitekoriihi on paikka, jossa etsimme keinoja osallisuuden lisäämiseen. Toivomme, että kunnan kaikki toimijat tulisivat mahdollisimman isolla joukolla Mielitekoriiheen suunnittelemaan osallisuutta. Haluamme tavoittaa heidät, joita emme vielä ole saaneet mukaan toimintaan. Tavoite on, että jokainen kuntalainen kokisi kuuluvansa joukkoon ja tuntisi, että hänen mielipiteensä on tärkeä.

Lue lisää

kolme ihmistä katsoo kameraan hymyillen

MuutosVALMENTAJAmme

Kysy lisää Muutosvalmennuksesta ja kutsu meidän kylään.

Matti Halmetvaara kasvokuva

Matti Halmetvaara
P. 044 718 2094
matti.halmetvaara@kuopio.fi

seija laakso kasvokuva

Seija Laakso
P. 044 718 2090
seija.laakso@kuopio.fi

Henkilökuva Katja Laine, Mieliteko

Katja Laine
P. 044 718 2097
katja.laine@kuopio.fi

Liisa Pietikäinen kasvokuva

Liisa Pietikäinen
P. 044 718 2098
liisa.pietikainen@kuopio.fi