Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Iisalmen Arska-täti - huima hyvän mielen lähettiläs. Lue lisää. #unelmoidaanko: Nightwishin Tuomas Holopainen: "Elämän tarkoitus on unelmoida ja tehdä kaikkensa, että unelmat toteutuvat". Lue lisää. #Mielitekopodcast: Professori Arto O. Salonen pohtii hyvän elämän edellytyksiä. Kuuntele. Dissosiaatiohäiriö vei laulajan vuosiksi sumuun – terapia pelasti. Lue lisää. #Riisutaanko: Vapauta mielesi pelosta, häpeästä ja ennakkoluuloista. Lue lisää.
tiina juutinen kasvokuva

Koordinaattori

Tiina Juutinen”En kuvittele, että elämä olisi ruusuilla tanssimista.”

Rohkea tiimipeluri

Ison joukon yhteistyö vaatii hyvää organisointia, rakentavaa dialogia ja kykyä nähdä kokonaisuus.
Haasteista nauttiva Tiina Juutinen pitää langat käsissään ja osallistaa muutkin koviin tavoitteisiin.

Koordinaattorina haluan lisätä ymmärrystäni siitä, miten mielenterveyteen satsataan Pohjois-Savon kunnissa. Teen työtä, jolla on tarkoitus, tulokset saavutetaan pitkäjänteisellä yhteistyöllä kuntien eri hallinnonalojen sekä valtakunnallisesti lukuisten viranomaistahojen ja mielenterveyttä edistävien toimijoiden kanssa. 

Koordinaattorina teen asiantuntijayhteistyötä Pohjois-Savon hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tiimin kanssa. Tavoitteena on mielenterveyttä suojaavien tekijöiden vahvistaminen sekä mielenterveyttä edistävien rakenteiden ja prosessien vahvistaminen kunnissa.

Yksin en voi kaikessa tässä onnistua. Tuloksiin tarvitsen organisaatiomme, oman tiimimme ja yhteistyökumppaneittemme tuen.

Olen kokeilunhaluinen. Innostun uusista näkökulmista. Motivaationi syntyy halusta kehittyä ja kehittää, ja tässä työssä pääsen juuri innovaatioiden äärelle. Tavoiteorientoituneena teen työtä määrätietoisesti, jotta saavutamme tavoitteet. Haluan kokea, että kymmenen vuoden päästä me pohjoissavolaiset nautimme elämästä hyvinvoivempina, että Pohjois-Savossa kukoistaa yhteen tekemisen meininki ja taloutemmekin on vakaa.

En kuvittele, että elämä olisi ruusuilla tanssimista. Kohtaan mielelläni haasteet. Uskaltaudun epämukavuusalueille. Näin kehityn ihmisenä, tekijänä ja toimijana muiden joukossa.

Keskeisiä taitojani ovat projektiosaaminen, organisointitaidot, tietotekniset taidot ja palvelualttius. Kaiken perusta on tietoon pohjautuva toiminta. Olen tiimipeluri, mutta tarkkuutta vaativassa työssä viihdyn myös yksin. Jaan mielelläni osaamistani ympärilläni hääriville joukoille, koska haluan edistää ihmisten ja alueemme hyvinvointia.

Olen työskennellyt useilla toimialoilla valtion, kuntien ja yksityisen sektorin palveluksessa ja saanut laajan näkemyksen pienten ja suurten organisaatioiden toimintakulttuureista. Työotteeni on oikeudenmukainen, osallistava ja omistautuva. Arvostan oikea-aikaisuutta, jota haluan tässäkin työssä edistää.

Kuvani kertoo luonteestani: luotan omaan tekemiseeni, kokeilen rohkeasti uutta ja tuntematonta ja olen tietoinen siitä, että tämä rohkeus vie onnistumiseen tai epäonnistumiseen.