Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Iisalmen Arska-täti - huima hyvän mielen lähettiläs. Lue lisää. #unelmoidaanko: Nightwishin Tuomas Holopainen: "Elämän tarkoitus on unelmoida ja tehdä kaikkensa, että unelmat toteutuvat". Lue lisää. #Mielitekopodcast: Professori Arto O. Salonen pohtii hyvän elämän edellytyksiä. Kuuntele. Dissosiaatiohäiriö vei laulajan vuosiksi sumuun – terapia pelasti. Lue lisää. #Riisutaanko: Vapauta mielesi pelosta, häpeästä ja ennakkoluuloista. Lue lisää.
Mieliteko-median valkoinen logo

#Halataanko: Kamerat esiin – nyt alkaa Mieliteko-ohjelman Halataanko-valokuvakilpailu

Jaa artikkeli

Teksti: Katja Hedberg, kuva: Sini Pennanen

Tämä on kutsu: Lähde levittämään kanssamme hyvää mieltä. Lähetä meille halauskuvasi ja tule mukaan luomaan maakuntaamme uudenlaista välittämistä ja kohtaamista.

Palkintona arvomme pääsylippuja KalPan kotipeleihin. Laita siis WhatsAppimme kilahtamaan!

 

Kaksi miestä seisoo kädet toistensa harteilla.

Kosketus ja halaaminen ovat meille jopa elintärkeitä. Siksi kutsumme sinut mukaan: otetaan joukolla halauskuvia ja levitetään hyvän vyöry yli koko Pohjois-Savon!  

 

Millainen on sinun halaustyylisi? Sisarellisen pehmeä, asiallisen nopea vai rempseä ja oikein pitkä rutistus? 

Entä ketkä kaikki saavat sinulta halauksia? Puoliso, lapsesi, hyvä ystävä, perheesi lemmikki vai pehmolelu, joka on aina valmis lohduttamaan? Vai onko tänään sellainen päivä, jolloin haluat mennä metsään halaamaan puuta?

Ota hyvä asento, halaa läheistäsi tai lemmikkiäsi tai ihan ketä vaan ja nappaa kuva tai pyydä toista kuvaamaan halauksesi. Lähetä kuva meille 5.12 mennessä puhelimitse viestintäpalvelu WhatsAppin kautta Mieliteko-ohjelman viestintäasiantuntijoille: Katja Hedberg puh. 044 718 2092 tai Markus Laakso 044 718 2095.

Kaikki halaukset ovat yhtä arvokkaita ja hyödyllisiä.

Jotta hyvä tarttuu ja leviää, koostamme kuvista videoita ja kollaaseja, joita julkaisemme sosiaalisessa mediassamme sekä verkkosivullamme. Kerro kuvaviestisi yhteydessä nimesi ja paikkakuntasi sekä kuvan mahdollista julkaisua varten myös, saammeko kuvalle julkaisuluvan. 

Arvomme kuvien lähettäjien kesken pääsylippuja KalPan SM-liigan kotipeleihin joulu- ja tammikuulle.

Kaikki halaukset ovat yhtä tärkeitä, arvokkaita – ja hyödyllisiä, koska halaaminen tekee tutkimusten mukaan ihmiselle hyvää.

Silittäminen poistaa kipua, laittaa hyvät hormonit hyrräämään ja jopa pidentää elinikäämme, kuten kerromme tässä artikkelissamme. 

Lähde siis mukaan todelliseen hyvän mielen valokuvauskilpailuumme ja laita WhatsAppimme kilahtamaan!