Euroopan Unionin osarahoittama ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa

Mieliteko 2.0: Työ ja mielen hyvinvointi | Työhyvinvointi | Lyhyet jutut | 12.6.2024 | Kristiina Kuisma

Lisää ymmärrystäsi traumoista – ilmoittaudu Mieliteon maksuttomaan koulutukseen

Jaa artikkeli

Traumatietoinen lähestymistapa
Mieliteon Savonian-tiimi järjestää maksuttomia traumatietoisen työotteen verkkokoulutuksia. Ensimmäinen toteutus alkaa 10.9.2024.

Tiedätkö, miten traumaattiset kokemukset voivat näkyä käytöksessämme? Entä miten ne kulkevat mukanamme työyhteisöihin?

Haluatko oppia, kuinka voit säädellä vireystilaasi parantaaksesi työhyvinvointiasi? Kiinnostaako, miten voit edistää kunnioittavampaa ja turvallisempaa työympäristöä?

Näistä aiheista on tarjolla maksuton ja kaikille avoin Traumatietoinen työote -verkkokoulutus, joka alkaa syyskuussa. Koulutuksesta on mahdollista tilata työyhteisöihin myös toteutus, joka sisältää yhteiset aloitus-, väli- ja loppupalaverit. 

Verkkokoulutuksen ensimmäinen toteutus järjestetään 10.9.–15.12.2024. Se on tarkoitettu pohjoissavolaisille työssäkäyville, jotka ovat kiinnostuneita traumatietoisesta työotteesta ja sen soveltamisesta työelämässä.

Koulutuksen toteuttaa Työ ja mielen hyvinvointi – Mieliteko 2.0 -ryhmähankkeen Savonia-ammattikorkeakoulun tiimi.

Traumatietoinen työote rakentaa psykologisesti turvallisempaa työelämää

Traumatietoinen työote -koulutus lisää ymmärrystä haavoittavien ja traumatisoivien elämänkokemusten vaikutuksesta työelämässä. Koulutuksen myötä inhimillinen suhtautuminen tällaisten kokemusten vaikutuksiin vahvistuu.

Koulutuksen sisältöinä ovat lapsuuden traumojen haitalliset ja korjaavat kokemukset, trauman seuraukset, asiakkaan kohtaaminen traumatietoisesti, traumatietoisen lähestymistavan vaikutus työyhteisöön sekä traumatietoisen lähestymistavan soveltaminen käytännössä. 

Koulutus sisältää luentoja alan huippuasiantuntijoilta Kati Sarvelalta ja Mia Tapiolalta.

Alan kotimainen pioneeri Kati Sarvela on traumatietoisen työotteen kouluttaja ja terapeutti. Hän on kouluttanut aihetta eri alojen ammattilaisille vuodesta 2018. Mia Tapiola on lastenpsykiatri ja lääketieteen tohtori neurotieteiden alalta. Lisäksi hän on varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti.

Koulutukseen sisältyviä kehollisia harjoitteita on suunnitellut psykofyysinen fysioterapeutti Mikko Niiranen

Traumatietoisella työotteella rakennetaan psykologisesti turvallisempaa työelämää. Tule mukaan ja kehitä omaa ymmärrystäsi traumoista ja niiden tuottamista käyttäytymismalleista, jotka vaikuttavat työyhteisöissä ja asiakastyössä.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu Traumatietoisen työotteen koulutukseen viimeistään 3.9.2024.

Ilmoittaudu

Lisätietoja
Katariina Moilanen
projektipäällikkö 
katariina.moilanen@savonia.fi
044 7856266

Lue lisää