Euroopan Unionin osarahoittama ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa

Mieliteko 2.0: Työ ja mielen hyvinvointi | Osallisuus | Lyhyet jutut | 5.6.2024 | Markus Laakso

Mieliteko näkyvästi mukana Kuopio tanssii ja soissa – katso ohjelma

Jaa artikkeli

Kuopio tanssii ja soi
Mieliteko tarjoaa monipuolista ohjelmaa Kuopio tanssii ja soi -yleisölle Tanssiteltassa. Vierailijoihin lukeutuvat esimerkiksi stand up -koomikko Teemu Vesterinen, psykofyysinen fysioterapeutti Mikko Niiranen ja Nuorten Palvelu ry:n toiminnanjohtaja Tatu Tossavainen. Kuvituskuva: Pexels.

Mieliteko on näyttävästi mukana Kuopio tanssii ja soi -tapahtumassa. Hanke järjestää ja toteuttaa monipuolista ohjelmaa torilla sijaitsevassa Tanssiteltassa 17.6. klo 13–20, minkä jälkeen DJ Gocci vispauttaa tanssijalkaa ja notkistaa lanteita liki puoleen yöhön asti.

Mieliteon teltassa keskustellaan työhyvinvoinnista, osallisuudesta ja vireystilasta, tanssitaan zumbaa, pohditaan mielen hyvinvointia nuorten näkökulmasta, pelataan hyvinvointibingoa, nautitaan talkshow-tyylisestä meiningistä ja vaikka mistä muusta.

Mielenkiintoista ohjelmaa, tiukkaa asiaa ja kiehtovia vierailijoita, tsekkaa aikataulu ja tarkemmat tiedot alta.

Vapaa pääsy!

Mieliteon ohjelma Tanssiteltassa 17.6.2024

Klo 13–14 Tanssi kuuluu kaikille
Tavis Dance Company kutsuu kaikki mukaan tanssiin ja liikkeeseen. Keskustelua matalan kynnyksen harrastamisesta osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäjänä.

Klo 14–15 Työyhteisön hyvinvointi
Puhutaan töissä! Tule kuulemaan, kuinka työ ja työyhteisö voivat tukea jaksamista. Pelaa hyvinvointibingoa: osallistujille on tarjolla mielen hyvinvoinnin koreografia.

Klo 15–16 Ääni nuorille: säkeitä hyvinvoinnista
Mitä on mielen hyvinvointi nuorten kokemana ja sanoittamana? Haastateltavina Nuorten Palvelu ry:n toiminnanjohtaja Tatu Tossavainen ja kuopiolainen nuori aikuinen Uniela Fabricius. Lopuksi nuorista koostuva raptrio Pihlariina & Kamut esittää keskustelun pohjalta kumpuavan biisin.

Klo 16–17 Töissä mielellään
Mikä on vireystila? Miten vireystila vaikuttaa mielen hyvinvointiin ja työskentelyyn? Miten vireystilaa voi säädellä? Haastattelussa psykofyysinen fysioterapeutti Mikko Niiranen.

Ohjelma sisältää yhteisiä harjoitteita ja Mielivisan, jossa paikallisista yrityksistä ja toimijoista kootut joukkueet visailevat hyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta.

Klo 18–19 Tanssi naiselle ammatti
Zumbatyylinen tanssitunti tarjoaa liikettä kropalle ja mielelle. Avoin kaikille. Vapaaehtoinen maksu lahjoitetaan Naisten Pankin työn tukemiseen.

Klo 19–20 Late Night with Mieliteko 2.0
Mitä tapahtuu, kun stand up ja huumori yhdistetään asioihin, joista usein vaietaan? Kuinka ottaa puheeksi hankalia aiheita? Mistä haasteet johtuvat? Kuinka oppia puhumaan rohkeammin? Näihin teemoihin tarttuvat mm. stand up -koomikko Teemu Vesterinen, ”nuorisotyön terminaattori” Olli Koivumies, henkilöstöhallinnon moniosaaja Minna Vinkki ja työhyvinvointivalmentaja Leena Ståhlberg. Ohjelman juontaa Mieliteon muutosvalmentaja Pia Koponen.

Klo 20–23.30 DJ Gocci
DJ Gocci laittaa levylautaset kuumiksi ja tanssittaa juhlakansaa liki keskiyöhön asti. Tervetuloa nauttimaan myöhäisillan menosta sellaisena kuin olet.