Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Iisalmen Arska-täti - huima hyvän mielen lähettiläs. Lue lisää. #unelmoidaanko: Nightwishin Tuomas Holopainen: "Elämän tarkoitus on unelmoida ja tehdä kaikkensa, että unelmat toteutuvat". Lue lisää. #Mielitekopodcast: Professori Arto O. Salonen pohtii hyvän elämän edellytyksiä. Kuuntele. Dissosiaatiohäiriö vei laulajan vuosiksi sumuun – terapia pelasti. Lue lisää. #Riisutaanko: Vapauta mielesi pelosta, häpeästä ja ennakkoluuloista. Lue lisää.
Mieliteko-median valkoinen logo

Mieliteko-ohjelma yhteistyöhön PeeÄssän ja LähiTapiola Savon kanssa

Jaa artikkeli

Teksti: Markus Laakso, kuvat: Katja Hedberg

Mieliteko-ohjelma on solminut viestinnällisen yhteistyösopimuksen Osuuskauppa PeeÄssän ja LähiTapiola Savon kanssa. Yhteistyö kasvattaa Mieliteko-ohjelman kontaktiverkostoa, laajentaa ohjelman näkyvyyttä ja vahvistaa sen työtä pohjoissavolaisten mielen hyvinvoinnin edistämisessä sekä päihdemyönteisyyden vähentämisessä.

Kumppanuus perustuu yhteiseen arvopohjaan ja haluun luoda uutta, toiveikkaampaa tarinaa yhteisellä toiminta-alueella.

 

Helena Länsimies, Suvi Honkanen ja Maija Hänninen.

Mieliteko-ohjelman johtaja Helena Länsimies (vas.), LähiTapiola Savon hallituksen puheenjohtaja ja Osuuskauppa PeeÄssän henkilöstöjohtaja Suvi Honkanen sekä LähiTapiola Savon henkilöstöpäällikkö Maija Hänninen.

Yhdessä olemme enemmän

Mieliteko-ohjelman sekä Osuuskauppa PeeÄssän ja LähiTapiola Savon väliset yhteistyöneuvottelut käynnistyivät kesällä 2021, kun LähiTapiola Savon omistaja-asiakkaat äänestivät 5 000 euron lahjoitussumman lahjoittamisesta Mieliteko-ohjelmalle.

”Päihteiden käytön vähentäminen ja mielenterveyden kohentaminen ohjelman painopisteinä puhuttelivat meitä, ja siksi hallituksemme innostui voimakkaasti Mieliteon sisällöstä. Se istuu mainiosti elämänturvayhtiömme arvoihin. Haluamme tulevaisuudessakin olla tukemassa entistä paremmin voivaa Pohjois-Savon aluetta”, kommentoi LähiTapiolan henkilöstöpäällikkö Maija Hänninen lahjoituskohdetta viime syksynä.

"Mielen hyvinvointi on yhteinen asia, ja talkoisiin tarvitaan meitä kaikkia."

Osuuskauppa PeeÄssä jakaa samat arvot. PeeÄssä on yksi Pohjois-Savon suurimmista työnantajista ja sillä on yli 122 000 omistaja-asiakasta. Yritys kantaa huolta alueen elinvoimaisuudesta ja pohjoissavolaisten hyvinvoinnista. Se haluaa olla hyvän elämän edelläkävijä Savossa.

”Mielen hyvinvointi on yhteinen asia, ja talkoisiin tarvitaan meitä kaikkia. Terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on parasta elämänturvaa. Terveys ja hyvinvointi mahdollistavat toimeentulon, työssäkäynnin, opiskelun ja hyvän elämän edellytykset. Mitä paremmin ihmiset voivat, sitä paremmin voi alueemme. Heikoimmassa asemassa olevia tulee tukea”, sanoo PeeÄssän henkilöstöpäällikkö Suvi Honkanen

Mieliteko-ohjelman johtaja Helena Länsimies iloitsee PeeÄssän ja LähiTapiolan korostamasta yhteiskunta- ja henkilöstövastuusta. Myös alueen elinvoimaisuuden säilyttäminen linkittyy kaikkien sopimusosapuolten tavoitteisiin.

”PeeÄssän ja LähiTapiolan toiminta tukee Mieliteko-ohjelman kovia tavoitteita."

”PeeÄssän ja LähiTapiolan toiminta tukee Mieliteko-ohjelman kovia tavoitteita. Yhteistyömme tulee keskittymään vahvaan vaikuttavuusviestintään. Tavoitamme yhteistyön myötä moninkertaisesti nykyistä suuremman joukon. Yhdessä olemme vahvempia ja ehdottomasti enemmän”, Länsimies kiteyttää.

”Toivon, että voimme edistää Mieliteko-ohjelman avulla avoimuutta, lisätä välittämisen kulttuuria ja yhteisöllisyyttä sekä löytää vaikuttavia keinoja edistää mielen hyvinvointia”, Honkanen lisää.