Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Amorphisin Tomi Joutsen: "En anna paniikkihäiriön haitata elämää". Lue lisää. #Halataanko: Sosiaalinen kosketus on ystävyyden liima. Lue lisää. Kiekkosentteri Aapeli Räsäsen kotona ei ollut kiellettyjä puheenaiheita. Lue lisää. Huimaa: Pohjois-Savo täyttyy pienistä hyvistä teoista. Lue lisää

Mielitekomatka Extra: Miten juoksutapahtumaan osallistutaan?

Jaa artikkeli

Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara kuvaili itseään synkäksi sohvaperunaksi ennen kuin hän löysi liikunnan riemun. Tervetuloa Mielitekomatkalle, jossa Matti valmistautuu juoksemaan puolimaratonin Rauhalahti Kuopio Maratonissa 3.9.2022!

Podcast- ja videoblogisarjassaan Matti pohtii rohkeasti kokemustensa ja yllättävien näkökulmien kautta liikunnan ja mielen hyvinvoinnin yhteyttä. Matkanvarrella hän tapaa lukuisia mielenkiintoisia vieraita.

Extra: Miten juoksutapahtumaan osallistutaan?

Matti Halmetvaara osallistui Lapinlahden Varpaisjärvellä elämänsä ensimmäiseen juoksutapahtumaan. Ensikertalaiselle osallistuminen ei ole ihan simppeli juttu. Ihan ensin pitää selvittää monta asiaa.

Miten tapahtumaan ilmoittaudutaan? Miten numerolappu kiinnitetään? Mitä kannattaa tehdä ennen juoksua?

Halmetvaara oli lähtöviivalla edellisen kerran Hippo-kisoissa vuonna 1988. Kuinka hänen kävi? Selvisikö mielitekomatkaajamme maaliin?

 

Lue Matin haastattelu, jossa hän kertoo avoimesti taustoistaan ja siitä, millaisen henkisen prosessin liikunnasta innostuminen vaati. 

 

blogisarjan esittely