Euroopan Unionin osarahoittama ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa

| Hyvinvointi Osallisuus Podcast | 25.8.2022 | Matti Halmetvaara

Mielitekomatka löysi Vesannolta huiman lenkkiporukan

Jaa artikkeli

Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara kuvaili itseään synkäksi sohvaperunaksi ennen kuin hän löysi liikunnan riemun. Tervetuloa Mielitekomatkalle, jossa Matti valmistautuu juoksemaan puolimaratonin Rauhalahti Kuopio Maratonissa 3.9.2022!

Podcast- ja videoblogisarjassaan Matti pohtii rohkeasti kokemustensa ja yllättävien näkökulmien kautta liikunnan ja mielen hyvinvoinnin yhteyttä. Matkanvarrella hän tapaa lukuisia mielenkiintoisia vieraita.

Yhdestoista jakso: Harvinainen lenkkiporukka

Vesannon Naisten sporttiklubi kokoontui ensimmäistä kertaa vuonna 1974. Lähes 50 vuotta sitten! Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara tempautui Mielitekomatkallaan näiden elämäniloisten naisten eli Maija Partalan, Marja Korhosen, Maija Pekkolan ja Anja Korhosen mukaan.

Tämänkertainen Mielitekomatka-podcast pohtii, että mikä on se liima, joka saa saman lenkkiporukan liikkumaan yhdessä vuosikymmenestä toiseen. 

Mutta miksi Halmetvaaralla on kuvassa lierihattu? Liittyykö asuste  sporttiklubilaisiin? Tämäkin selviää Mielitekomatkan tuoreimmasta jaksosta.

Podcastin voi kuunnella myös Spotifysta ja Anchorista.

 

Lue Matin haastattelu, jossa hän kertoo avoimesti taustoistaan ja siitä, millaisen henkisen prosessin liikunnasta innostuminen vaati. 

 

blogisarjan esittely