Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Amorphisin Tomi Joutsen: "En anna paniikkihäiriön haitata elämää". Lue lisää. #Halataanko: Sosiaalinen kosketus on ystävyyden liima. Lue lisää. Kiekkosentteri Aapeli Räsäsen kotona ei ollut kiellettyjä puheenaiheita. Lue lisää. Huimaa: Pohjois-Savo täyttyy pienistä hyvistä teoista. Lue lisää

Mielitekomatka-podcastin neljännessä jaksossa puhutaan armollisuudesta

Jaa artikkeli

Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara kuvaili itseään synkäksi sohvaperunaksi ennen kuin hän löysi liikunnan riemun. Tervetuloa Mielitekomatkalle, jossa Matti valmistautuu juoksemaan puolimaratonin Rauhalahti Kuopio Maratonissa 3.9.2022!

Podcast- ja videoblogisarjassaan Matti pohtii rohkeasti kokemustensa ja yllättävien näkökulmien kautta liikunnan ja mielen hyvinvoinnin yhteyttä. Matkanvarrella hän tapaa lukuisia mielenkiintoisia vieraita.

Neljäs jakso: Armollisuus

Tässä jaksossa Matti Halmetvaara yllättää. Hän pinkaisee juoksulenkiltä teatterin katsomoon ja päätyy keskustelemaan Seela Sellan ja Esko Roineen kanssa armollisuudesta.
Ilmassa sinkoilevat kiinnostavat teemat: Millaisia ovat tämän ajan tuomat haasteet ihmismielelle? Oletko sinäkin kriittinen itsellesi? Voiko armollisuutta itseään kohtaan opetella? 

Ja sitten vielä tämä kiinnostava kysymys: Löytyykö selitystä sille, miksi pirkanmaalaisilla on niin paljon paremmat mielenterveysindeksit kuin pohjoissavolaisilla.

Hyppää mukaan ja kuuntele, millaisia rohkaisun sanoja näyttelijälegendoilla on tarjota meille, jotka toisinaan kamppailemme hankalien fiilisten keskellä.

Podcastin voi kuunnella myös Spotifysta ja Anchorista.

 

Lue Matin haastattelu, jossa hän kertoo avoimesti taustoistaan ja siitä, millaisen henkisen prosessin liikunnasta innostuminen vaati. 

 

blogisarjan esittely