Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Amorphisin Tomi Joutsen: "En anna paniikkihäiriön haitata elämää". Lue lisää. #Halataanko: Sosiaalinen kosketus on ystävyyden liima. Lue lisää. Kiekkosentteri Aapeli Räsäsen kotona ei ollut kiellettyjä puheenaiheita. Lue lisää. Huimaa: Pohjois-Savo täyttyy pienistä hyvistä teoista. Lue lisää

Mielitekomatka-podcastin toisessa jaksossa pohditaan uskomuksia

Jaa artikkeli

Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara kuvaili itseään synkäksi sohvaperunaksi ennen kuin hän löysi liikunnan riemun. Tervetuloa Mielitekomatkalle, jossa Matti valmistautuu juoksemaan puolimaratonin Rauhalahti Kuopio Maratonissa 3.9.2022!

Podcast- ja videoblogisarjassaan Matti pohtii rohkeasti kokemustensa ja yllättävien näkökulmien kautta liikunnan ja mielen hyvinvoinnin yhteyttä. Matkanvarrella hän tapaa lukuisia mielenkiintoisia vieraita.

Toinen jakso: Matti ei oo yhtään liikunnallinen
Miten suuri vaikutus on sillä, mitä uskomme itsestämme? Muutosvalmentaja Matti Halmetvaara uskoi aikuisiälle asti, että hän ei yksinkertaisesti ole yhtään liikunnallinen ihminen. Ja hän toimi uskomuksensa mukaisesti.

Haitalliset uskomukset osana omaa identiteettiä voivat rajoittaa toimintaamme ja valintojamme. Tästä on olemassa tutkittua näyttöä.

Miten suuri on uskomusten valta ja miten lähteä niitä muuttamaan? Matti poikkeaa lenkillään Pohjois-Savon Liikunnan toimistolle keskustelemaan aiheesta Rauhalahti Kuopio Maratonin tapahtumapäällikkö Esa Pietikäisen kanssa.

Podcastin voi kuunnella myös Spotifysta ja Anchorista.

 

Lue Matin haastattelu, jossa hän kertoo avoimesti taustoistaan ja siitä, millaisen henkisen prosessin liikunnasta innostuminen vaati. 

 

blogisarjan esittely

 

Avainsanat

MielitekomatkaLiikuntamaratonurheilurauhalahti kuopio marathon