Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Amorphisin Tomi Joutsen: "En anna paniikkihäiriön haitata elämää". Lue lisää. #Halataanko: Sosiaalinen kosketus on ystävyyden liima. Lue lisää. Kiekkosentteri Aapeli Räsäsen kotona ei ollut kiellettyjä puheenaiheita. Lue lisää. Huimaa: Pohjois-Savo täyttyy pienistä hyvistä teoista. Lue lisää

Mielitekomatkalla tehdään nyt juhannustaikoja

Jaa artikkeli

Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara kuvaili itseään synkäksi sohvaperunaksi ennen kuin hän löysi liikunnan riemun. Tervetuloa Mielitekomatkalle, jossa Matti valmistautuu juoksemaan puolimaratonin Rauhalahti Kuopio Maratonissa 3.9.2022!

Podcast- ja videoblogisarjassaan Matti pohtii rohkeasti kokemustensa ja yllättävien näkökulmien kautta liikunnan ja mielen hyvinvoinnin yhteyttä. Matkanvarrella hän tapaa lukuisia mielenkiintoisia vieraita.

Yhdeksäs jakso: Juhannus!

Juhannus lähestyy ja se tarkoittaa, että nyt pitäisi tietysti saada mansikoita. Matti Halmetvaara kohtaa Tervossa taikurin ja tupsahtaa sitten Suonenjoelle.

Podcastissamme on tällä kertaa kiinnostavia vieraita. Yksi heistä on Jari Reponen alias Taikuri Jari. Raisa Haavikko ja Raija Kumpula puolestaan tietävät mansikoista yhtä ja toista.

Haavikko on Suonenjoen seudun marjanviljelijäin yhdistyksen toiminnanjohtaja ja Kumpula Marjaosaamiskeskuksen projektipäällikkö.

Tiesitkö muuten, että mansikoiden ja ihmisten elämässä on yllättävän paljon yhdistäviä tekijöitä?

Podcastin voi kuunnella myös Spotifysta ja Anchorista.

 

Lue Matin haastattelu, jossa hän kertoo avoimesti taustoistaan ja siitä, millaisen henkisen prosessin liikunnasta innostuminen vaati. 

 

blogisarjan esittely