Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Iisalmen Arska-täti - huima hyvän mielen lähettiläs. Lue lisää. #unelmoidaanko: Nightwishin Tuomas Holopainen: "Elämän tarkoitus on unelmoida ja tehdä kaikkensa, että unelmat toteutuvat". Lue lisää. #Mielitekopodcast: Professori Arto O. Salonen pohtii hyvän elämän edellytyksiä. Kuuntele. Dissosiaatiohäiriö vei laulajan vuosiksi sumuun – terapia pelasti. Lue lisää. #Riisutaanko: Vapauta mielesi pelosta, häpeästä ja ennakkoluuloista. Lue lisää.

Mielitekomatkalla tehdään nyt juhannustaikoja

Jaa artikkeli

Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara kuvaili itseään synkäksi sohvaperunaksi ennen kuin hän löysi liikunnan riemun. Tervetuloa Mielitekomatkalle, jossa Matti valmistautuu juoksemaan puolimaratonin Rauhalahti Kuopio Maratonissa 3.9.2022!

Podcast- ja videoblogisarjassaan Matti pohtii rohkeasti kokemustensa ja yllättävien näkökulmien kautta liikunnan ja mielen hyvinvoinnin yhteyttä. Matkanvarrella hän tapaa lukuisia mielenkiintoisia vieraita.

Yhdeksäs jakso: Juhannus!

Juhannus lähestyy ja se tarkoittaa, että nyt pitäisi tietysti saada mansikoita. Matti Halmetvaara kohtaa Tervossa taikurin ja tupsahtaa sitten Suonenjoelle.

Podcastissamme on tällä kertaa kiinnostavia vieraita. Yksi heistä on Jari Reponen alias Taikuri Jari. Raisa Haavikko ja Raija Kumpula puolestaan tietävät mansikoista yhtä ja toista.

Haavikko on Suonenjoen seudun marjanviljelijäin yhdistyksen toiminnanjohtaja ja Kumpula Marjaosaamiskeskuksen projektipäällikkö.

Tiesitkö muuten, että mansikoiden ja ihmisten elämässä on yllättävän paljon yhdistäviä tekijöitä?

Podcastin voi kuunnella myös Spotifysta ja Anchorista.

 

Lue Matin haastattelu, jossa hän kertoo avoimesti taustoistaan ja siitä, millaisen henkisen prosessin liikunnasta innostuminen vaati. 

 

blogisarjan esittely