Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Iisalmen Arska-täti - huima hyvän mielen lähettiläs. Lue lisää. #unelmoidaanko: Nightwishin Tuomas Holopainen: "Elämän tarkoitus on unelmoida ja tehdä kaikkensa, että unelmat toteutuvat". Lue lisää. #Mielitekopodcast: Professori Arto O. Salonen pohtii hyvän elämän edellytyksiä. Kuuntele. Dissosiaatiohäiriö vei laulajan vuosiksi sumuun – terapia pelasti. Lue lisää. #Riisutaanko: Vapauta mielesi pelosta, häpeästä ja ennakkoluuloista. Lue lisää.
Viikon oivallus puhekuplassa, sydän nurkassa

Miksemme ota vastaan hyvinvointia edistäviä palveluita ennen pakottavaa tarvetta?

Jaa artikkeli

Palveluiden vastaanottamista sanelee tarve. Kun törmäämme kauppakeskuksessa matkapuhelinliittymämyyjään, jatkamme usein matkaa ja huikkaamme ’ei kiitos’ kuulematta tarjousta. Nyt, kun minulla oli ongelmia liittymäni kanssa, jouduin itse lähtemään metsästämään näitä hyvätuulisia myyjiä.

Valitsemme vaihtoehdoista sen, josta on eniten hyötyä meille itsellemme. Jos on tarve nopealle netille ja loistavalle kuuluvuudelle mahdollisimman edulliseen hintaan, tartumme mielellämme tarjoukseen.

Miksi hakeudumme hyvinvointia kohentavien palveluiden pariin liian myöhään? 

Miksemme toimi samoin, kun meille tarjotaan omaa hyvinvointiamme tukevia palveluita – välillä jopa ilmaiseksi? Palvelut kelpaavat vasta sitten, kun vatsaa kivistää, paikkoja kolottaa, uni ei tule silmään eikä lääkärin määräämä sairausloma auta.

Miksi hakeudumme hyvinvointia kohentavien palveluiden pariin liian myöhään? Miksi oman hyvinvointimme edistäminen tuntuu aina vaativan keppiä tai porkkanaa, vaikka jokainen hyötyy hyvinvoinnistaan?

Omaa hyvinvointia sekä sen edistämistä ja päivittäistä ylläpitämistä ei saisi unohtaa. Mieliteko-ohjelma tarjoaa monenlaista mielen hyvinvointia kohentavaa valmennusta – ja vieläpä ilmaiseksi! Työelämän ulkopuolella oleville työikäisille pohjoissavolaisille suunnatun elintapavalmennuksemme ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Sen tavoitteena on edistää mielen hyvinvointia luonnon, liikunnan, ravinnon ja luontoelämysten avulla.

Tartu tarjoukseen ajoissa!

  

Asutko Pohjois-Savossa, oletko työelämän ulkopuolella ja kaipaatko muutosta elintapoihisi? Osallistu Mieliteko-ohjelman elintapavalmennukseen!