Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Amorphisin Tomi Joutsen: "En anna paniikkihäiriön haitata elämää". Lue lisää. #Halataanko: Sosiaalinen kosketus on ystävyyden liima. Lue lisää. Kiekkosentteri Aapeli Räsäsen kotona ei ollut kiellettyjä puheenaiheita. Lue lisää. Huimaa: Pohjois-Savo täyttyy pienistä hyvistä teoista. Lue lisää

#Unelmoidaanko-video 3/3: Unelman merkitys ei ole koosta kiinni

Jaa artikkeli

 

Videointi: Matti Halmetvaara

Millaisia ja minkä kokoisia unelmia kannat mukanasi? Koskevatko unelmasi itseäsi, vai ulottuvatko ne maailman ääriin? Entä kuinka kaukana mahtaa olla unelmasi toteutuminen?

Unelmoidaanko?-kampanjamme kolmannelta ja viimeiseltä videolta selviää, kuinka monen kokoisia unelmat voivatkaan olla. Ne kietoutuvat usein omaan elämään ja tulevaisuuteen, mutta joskus myös koko maailmaa koskettaviksi isoksi haaveiksi.

Jokainen unelma on yhtä arvokas, olipa sen kohde omassa puutarhassa tai maailmanrauhassa.

 

video 2/3: "Kuinka suhtaudunkaan toisten unelmiin?

Unelmoidaanko?-kampanjamme toisessa videossa huomaamme, että maailma on joskus unelmoijalle rujo paikka.

Kun kerrot unelmistasi, voit saada osaksesi kummastelua ja jopa arvostelua. Ei ihme, että meistä moni kantaa unelmiaan sisällä, muilta piilossa.

Meillä jokaisella on kuitenkin oikeus omiin unelmiin, olivat ne millaisia tahansa. Opetellaan yhdessä suhtautumaan omiin ja toisten unelmiin kannustavan uteliaasti.

Julkaisemme media-alustallamme uuden videon unelmoinnista kolmena peräkkäisenä torstaina, 9. 16. ja 23. helmikuuta.

Video 1/3 "Unelmointi on tulevaisuuden muokkaamista omilla toiveilla”

Omien todellisten unelmien löytäminen voi olla vaikeaa. Joskus tarvitaan jopa tukiverkostoa, jotta omille unelmilleen saa vahvistusta ja tukea.

Näin kommentoivat vastaantulijat, kun menimme Kuopiossa Kauppakeskus Matkukseen juttelemaan unelmista ja niiden merkityksestä.

Toki meissä on niitäkin, joille unelmointi on helppoa. Joillekin jopa niin helppoa, että haaveilua ajaa arkisten asioiden ohi. Voiko unelmointi siis mennä jopa mennä liiallisuuksiin?

Tallensimme videolle ihmisten kokemuksia ja ajatuksia unelmoinnista. Aika ihanasti esimerkiksi Eija Kuukari alla olevalla videolla toteaa, että hänelle unelmointi on tulevaisuuden miettimistä ja sen muokkaamista omilla ajatuksilla ja toiveilla.