Euroopan Unionin osarahoittama ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa

Mieliteko 2.0: Yhdessä osallisiksi | Osallisuus | Lyhyet jutut | 21.3.2024 | Markus Laakso

Yksissä tuumin -ryhmätoiminta starttaa Iisalmessa

Jaa artikkeli

Pysäkin ja Humakin väkeä
Iloiset ilmeet kertovat innostavan yhteistyön aloittamisesta. Ylärivissä Savonian palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen asiantuntija, lehtori Antti Kares, Pysäkin talousvastaava Liisa Husso, Humakin yhteisöpedagogiopiskelija Milla Bouquerel sekä Pysäkin päihdetyöntekijä/ohjaaja Pasi Heikkinen. Alarivissä Pysäkin hallituksen puheenjohtaja Sari Mähönen ja Humakin projektipäällikkö, asiantuntija Anu Leskinen.

Yhdessä Osallisiksi – Mieliteko 2.0 -hankkeen Yksissä tuumin -ryhmätoiminta käynnistyy keväällä Päiväkeskus Pysäkissä, Iisalmessa. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 16–64-vuotiaille pohjoissavolaisille, jotka eivät opiskele tai työskentele täysipäiväisesti. Tavoite on vahvistaa osallistujien arjen voimavaroja sekä työ- ja opiskeluvahvuuksia.  

Tervetuloa tutustumaan hankkeen työntekijöihin ja esittämään toiveitaan toukokuussa alkavan ryhmätoiminnan tutustumistapaamisiin seuraavasti:

  • Päiväkeskus Pysäkki Iisalmi: 11.4., 18.4. ja 25.4. klo 9.30. 
  • Tapaamiset kestävät 2–3 tuntia
  • Mukaan voi tulla myös osaksi aikaa, luvassa mukavaa yhdessä tekemistä
  • Tarjolla ruokaa   

Mieliteon Humanistisen ja Savonia-ammattikorkeakoulun tiimin toteuttamassa ryhmätoiminnassa keskitytään yhdessä olemiseen ja tekemiseen, elämän- ja arjenhallinnan tukemiseen sekä osallistujien omien voimavarojen tunnistamiseen. Tapaamisissa on mahdollista myös pohtia arjen pulmatilanteita ja tutustua eri yhteistyökumppanien toimintaan.

Ryhmätoiminnan aikatauluista luvassa lisätietoa huhtikuussa. Päiväkeskus Pysäkki on matalan kynnyksen avoin kohtaamispaikka, joka tarjoaa mahdollisuuksia vertaistukeen, yhdessä olemiseen ja virikkeelliseen tekemiseen.

Lisätietoja ryhmätoiminnasta
Anu Leskinen
projektipäällikkö
anu.leskinen@humak.fi
0400 349 359