Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Iisalmen Arska-täti - huima hyvän mielen lähettiläs. Lue lisää. #unelmoidaanko: Nightwishin Tuomas Holopainen: "Elämän tarkoitus on unelmoida ja tehdä kaikkensa, että unelmat toteutuvat". Lue lisää. #Mielitekopodcast: Professori Arto O. Salonen pohtii hyvän elämän edellytyksiä. Kuuntele. Dissosiaatiohäiriö vei laulajan vuosiksi sumuun – terapia pelasti. Lue lisää. #Riisutaanko: Vapauta mielesi pelosta, häpeästä ja ennakkoluuloista. Lue lisää.

Mielitekomatka pureutuu lukiolaisten siipiin ja juuriin: Pysyvätkö Viivin juuret Joroisissa?

Jaa artikkeli

Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara kuvaili itseään synkäksi sohvaperunaksi ennen kuin hän löysi liikunnan riemun. Tervetuloa Mielitekomatkalle, jossa Matti valmistautuu juoksemaan puolimaratonin Rauhalahti Kuopio Maratonissa 3.9.2022!

Podcast- ja videoblogisarjassaan Matti pohtii rohkeasti kokemustensa ja yllättävien näkökulmien kautta liikunnan ja mielen hyvinvoinnin yhteyttä. Matkanvarrella hän tapaa lukuisia mielenkiintoisia vieraita.

Seitsemäs jakso: Siivet ja juuret

Muutosvalmentajamme Matti Halmetvaara lenkkeilee Mielitekomatkallaan tällä kertaa Vieremällä ja Joroisissa. Halmetvaara tapasi lukiolaisia, jotka ovat vielä juurillaan.

He kertovat tulevaisuudenhaaveistaan ja siitä, millaista on ollut kasvaa pienellä paikkakunnalla.  Jonnekin on välillä lähdettävä, mutta onko kotiseudulle palaaminen mahdollinen vaihtoehto opintojen jälkeen?

Joroisissa Halmetvaara kohtaa Emma-palkitun laulajan, siivilleen ponnistaneen Viivin. Mitä hän on saanut eväikseen pieneltä paikkakunnalta? Jännittikö muutto Helsinkiin? Ovatko syvällä Savon maaperässä vahvistuneet juuret olleet taakka vai vahvuus maailmalla?

Podcastin voi kuunnella myös Spotifysta ja Anchorista.

 

Lue Matin haastattelu, jossa hän kertoo avoimesti taustoistaan ja siitä, millaisen henkisen prosessin liikunnasta innostuminen vaati. 

 

blogisarjan esittely