Vipuvoimaa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa EU:lta logo sivuston oikeassa yläreunassa ELY-logo sivuston oikeassa yläreunassa
Iisalmen Arska-täti - huima hyvän mielen lähettiläs. Lue lisää. #unelmoidaanko: Nightwishin Tuomas Holopainen: "Elämän tarkoitus on unelmoida ja tehdä kaikkensa, että unelmat toteutuvat". Lue lisää. #Mielitekopodcast: Professori Arto O. Salonen pohtii hyvän elämän edellytyksiä. Kuuntele. Dissosiaatiohäiriö vei laulajan vuosiksi sumuun – terapia pelasti. Lue lisää. #Riisutaanko: Vapauta mielesi pelosta, häpeästä ja ennakkoluuloista. Lue lisää.
Mieliteko-median valkoinen logo

#Unelmoidaanko: Luodaan hyvää tulevaisuutta: kerro unelmasi ja osallistu arvontaan

Jaa artikkeli

Teksti: Katja Hedberg

Unelmointi tekee meidät vahvaksi. Haaveissa elämämme voi rakentua juuri sellaiseksi kuin haluamme. Ja kun unelmoimme hyvästä tulevaisuudesta, olemme lähteneet jo kulkemaan kohti unelman toteutumista.

Vaikkei unelma toteutuisi, jo haaveilu lisää hyvinvointiamme. Se aktivoi aivojemme alueet, jotka ovat yhteydessä muun muassa luovuuteen ja jopa älykkyyteen.

Mistä sinä unelmoit? Onko haaveesi iso ja kaukana, vaiko pieni ja helposti toteutettavissa?

Opetellaan yhdessä ymmärtämään haaveiden merkityksellisyyttä ja raivaamaan unelmoinnille aikaa. Näin luomme myönteistä tulevaisuuskuvaa koko maakunnallemme.

Kerro unelmistasi, jaetaan haaveet toisillemme. Voit kertoa unelmistasi lähettämällä meille sähköopostia osoitteeseen: mieliteko@kuopio.fi

Arvomme unelmien kertoneiden kesken pääsylippuja KalPan maaliskuisiin kotipeleihin.

Joko muuten luit huippusuosion saaneen haastattelumme, jossa kirjailija ja terapeutti Tommy Hellsten paljastaa tämänhetkisen unelmansa, jonka toteuttaminen on vaatinut järjen ja sielun välistä kovaa kamppailua.

 

Nainen ja mies halaavat toisiaan.